Social media uitbesteden

Wat leuk dat je op de pagina van Socialbyme terecht bent gekomen! Wij bieden social media management voor iedereen aan. Of je nu op zoek bent naar het uitbesteden van social media, het verzorgen van beeld en video of voor het totaalpakket, wij helpen je graag! In dit blog lees je wat meer over mij en het diverse aanbod van Socialbyme.

Wie ben ik?

Mijn naam is Natalie den Herder. Ik heb aan de wieg gestaan van social media en door middel van ervaring en inzicht een hoop geleerd. Om nog meer te leren op het gebied van social media, heb ik de post HBO social media opleiding gevolgd. Hier werd dieper in gegaan op onder andere strategie en marketing. Met mijn kennis en ervaring help ik ondernemers, merken of werknemers met het opzetten en uitvoeren van alles op het gebied van social media. Ontzettend leuk!

Totaalpakket

Uiteraard is naast goede social media kanalen, een professionele website ook belangrijk. Het is belangrijk dat deze elkaar versterken. Vandaar dat Socialbyme een totaalpakket aanbiedt, inclusief webcare, content creatie en content strategie. Zo is zowel jouw website als jouw social media up to date, en dat is wat jij wilt! Een (potentiële) klant ziet namelijk het totaalplaatje.

Diverse pakketten

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werk ik met diverse pakketten. Van de basis tot aan premium. Zo kun je precies kiezen welk pakket bij jou en jouw website past. Twijfel je over de mogelijkheden en wil je graag eens sparren over wat bij jou past? Neem dan contact met mij op, dan bekijken we samen wat mogelijk is voor jou.

Hopelijk heb je een beeld van wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen. Wil je graag eens brainstormen over de mogelijkheden? Je kunt altijd contact met mij opnemen, ik adviseer je graag. Tot snel.